Kerkfotografie door Diana Nieuwold

Als mens kan ik stil worden als ik een kerk binnenloop, het raakt me altijd weer om een Godshuis te bezoeken. Als amateurfotograaf vind ik het een uitdaging om dit via mijn beelden weer te geven. Het is een passie van mee geworden, een – weliswaar wat uit de hand gelopen – hobby. Ik hoop dat anderen door mijn foto’s ook geraakt worden en geïnspireerd om een kerk binnen te gaan. Daarom deel ik de foto’s, zoals u weet , met het grote publiek online, via de pagina Kerkfotografie op Facebook https://www.facebook.com/Kerkfotografie-1524351631163346/timeline/?ref=hl en een daartoe gemaakte website, www.kerkfotografie.nl 

En daarnaast deel ik foto’s met de kerk waar ik foto’s gemaakt heb. Onder vermelding van Kerkfotografie zijn ze door hen vrij te gebruiken voor PR- doeleinden. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken voor uw website, Facebookpagina of drukwerk. Daarmee hoop ik, iets van wat het mij geeft, door te geven aan anderen, zodat we er allemaal blij van worden. 

Dank voor de gelegenheid om de Bordenakerk in Vrouwenparochie te fotograferen. Ik ben met veel plezier in deze kerk geweest. 
Hartelijk dank ook alvast daarvoor!

Met hartelijke groet,
Diana Nieuwold diana.nieuwold@live.nl De foto’s staan ook in het Foto album